Onderdeel worden van ons team?

Werken bij Aardyn betekent dat je bijdraagt aan de huidige transitie naar duurzame energie. Je bent onderdeel van een groeiend bedrijf met mensen die zich verantwoordelijk voelen en in willen zetten voor de aarde en het klimaat. We willen onze expertise en drive inzetten om samen met onze partners, afnemers en omgeving steengoede projecten te maken en daarmee de wereld een beetje beter achter te laten voor toekomstige generaties.

 

 

Vacature-overzicht

Kijk voor al onze actuele vacatures op onze vacaturepagina.

Alle vacatures

De komende jaren blijven we ons team flink uitbreiden. We zien dat we door onze betrokkenheid en deskundigheid in alle projectfasen en onze programmatische aanpak, in staat zijn om steeds betere en goedkopere projecten realiseren. Elke dag leren we van onze ervaringen en nemen we deze lessen mee naar een volgend project.

 

Daarom zijn we op zoek naar daadkrachtige professionals die vanuit hun eigen functie mee willen werken om dit duurzame bedrijf verder uit te bouwen. Kom jij ons team versterken? Aardyn staat altijd open voor goede initiatieven. We werken regelmatig met stagiaires en afstudeerders. Ook voor een open sollicitatie kunt u ons gerust een bericht sturen, wij reageren altijd.

Solliciteren?

Heeft u een interessante functie gezien?  Aarzel dan niet, en solliciteer door op de vacature te klikken en uw gegevens achter te laten. Of interesse om bij Aardyn te werken maar geen vacature gezien? Stuur dan een open sollicitatie. Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Contactpagina

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.