Aardyn B.V. (maakt onderdeel uit van Gaia Energy B.V.*) is verantwoordelijk voor meerdere geothermie projecten in Nederland. Met een professioneel team van inmiddels ruim 30 mensen, zijn wij voortdurend bezig met verkennen, ontwerpen, realiseren en exploiteren van deze nieuwe vorm van energie.

Als geothermie ontwikkelaar en producent willen wij bijdragen aan de transitie naar duurzame energie en opschaling van geothermie. Elke dag weer zetten we ons hier voor in, met een enthousiast en deskundig team. Verantwoordelijkheid voor het klimaat en de aarde gaan bij ons hand in hand met het opbouwen van een gezond en toekomstbestending bedrijf

*Gaia Energy B.V., de nieuwe naam van Tullip Energy Exploration & Development B.V., kondigt met trots aan dat zij Aardyn per 2 oktober 2023 hebben overgenomen. Hiermee wordt een mijlpaal in de Nederlandse  geothermiesector ingeluid. Met deze strategische keuze zetten we vaart achter de ambitie om een geothermisch potentieel van 500 MW, verdeeld over een indrukwekkende portefeuille van meer dan 25 projecten, tot realisatie te brengen.

Wij zijn Aardyn

Met ons team, wat bestaat uit verschillende specialisten en experts, werken wij dagelijks aan geothermie projecten. Dit wordt gedaan aan de hand van een management matrix en een gedegen zorgsysteem. Ieder project kent met deze methode een duidelijk proces waarin de op te leveren onderdelen voor iedereen helder zijn. Het team, onze partners en opdrachtnemers zijn op de hoogte in welke fase het project verkeert en wat de volgende stap moet zijn.

Wij hebben als geen ander de kennis en expertise in huis om geothermie te doen laten slagen. Dit doen wij niet alleen door het bundelen en verzamelen van kennis en ervaring, maar ook door een flinke dosis enthousiasme. Met bevlogen mensen bedienen wij de markt en werken we intensief samen met onze partners.

 

Met een nuchtere cultuur en een ‘open mind’ zijn we dagelijks een onderdeel van de energietransitie waarin wij een verschil kunnen maken. We gaan in alle fasen actief de dialoog aan met de omgeving. Door betrokkenheid en deskundigheid in alle fasen van een project te combineren met een programmatische aanpak, zijn we in staat om steeds betere en goedkopere projecten te realiseren.