Samenwerkingen

Afnemers, lokale overheden en partners zijn van cruciaal belang om een geothermie project tot een succes te maken. Elk project is een bedrijf op zich waar doorgaans een vennootschap voor wordt opgericht. Vaak werken we samen met partners op een programmatische wijze aan een reeks van projecten in een gebied. Dit geldt bijvoorbeeld voor Geothermie Delft en Haagse Aardwarmte.

Geothermie Delft

Op de campus van de Technische Universiteit Delft is in 2022 gestart met de realisatie van het project Geothermie Delft. Niet alleen wordt de campus en stad vanaf 2023 op duurzame wijze verwarmd, ook zal dit project ertoe bijdragen, dat geothermieprojecten in de toekomst beter, goedkoper en robuuster kunnen worden uitgevoerd. Tijdens realisatie en productie voert de TU Delft onderzoeken uit en wordt er geëxperimenteerd met nieuwe materialen en meetmethoden. Aardyn is naast operator ook een van de aandeelhouders in dit project.

Website

Haagse Aardwarmte Leyweg

De aandeelhouders van HAL zijn Aardyn B.V., Perpetuum Energy Partners B.V. en het Energiefonds Den Haag. In Nederland ligt een enorme uitdaging om binnenstedelijk gebied te verduurzamen. Het aardwarmteproject aan de Leyweg laat zien dat aardwarmte hier een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Samen met de gemeente en andere stakeholders willen we een reeks aan aardwarmte doubletten realiseren in regio Den Haag.

Website