Samen met partners, lokale overheden en afnemers werken we aan de ontwikkeling van de vele projecten. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Met het grootste operator-team van Nederland, zorgen wij voor de aansturing en gespecialiseerde deskundigheid in projecten en doen we de investeringen. Dat doen we in zowel de glastuinbouwsector, gebouwde omgeving (binnenstedelijk) als industrie. We blijven als aardwarmte producent tientallen jaren betrokken en zijn verantwoordelijk voor het veilige beheer, de exploitatie en alle operationele zaken op locatie.

Het grootste geothermie team van Nederland

We ontwikkelen en realiseren projecten met als doel om ze langjarig te beheren en exploiteren. Onze ambitie is om elk jaar zeker 3 projecten tot stand te brengen. De investeringen die hiervoor nodig zijn dragen we zelf.

Kennis van zaken, veiligheid en kwaliteit zijn voor ons essentieel, of we nu werken aan een van onze eigen installaties of in opdracht van derden. Door betrokkenheid en deskundigheid in alle fasen (ontwikkeling, realisatie, productie), gecombineerd met een programmatische aanpak, zijn we in staat om continu te verbeteren en steeds betere en goedkopere projecten realiseren.